توضیحات
تلویزیون شفاف OLED ۵۵ اینچ شیائومی
این تلویزیون با تمام تلویزیونهایی که تاکنون دیدهاید متفاوت است. این تلویزیون ۵۵ اینچی شیائومی از یک پنل شفاش OLED بهره میبرد که توانایی به تصویر کشیدن ۱.۰۷ میلیارد رنگ را دارد. نرخ به روزرسانی ۱۲۰ هرتزی، زمان پاسخگویی ۱ میلی ثانیهای و Dolby Atmos از دیگر قابلیتهای تلویزیون شفاف شیائومی میباشد.
این تلویزیون از پنل OLED شفاف استفاده می کنه. هنگامی که تلویزیون خاموشه، این پنل همانند یک پنجره شفاف عمل می کنه و زمانی که روشنه، تصاویر رو به شما نشون میده. پنل OLED این تلویزیون، 55 اینچی هست و از نسبت کنتراست 150000:1، رنگ 10 بیتی و 93% پوشش دهی DCI-P3 برخورداره. نرخ رفرش این نمایشگر، 120 هرتز هست و از فناوری MEMC 120Hz پشتیبانی می کنه. طبق ادعای شیائومی، زمان پاسخگویی پیکسلی این نمایشگر، 1ms هست.
طراحی تلویزیون شامل طراحی قابی به ضخامت 5.7 میلی متر هست که روی یک پایه دایره ای شکل قرار گرفته. بدیهی است که این تلویزیون رو نمیشه به دیوار نصب کرد و پایه ایستاده تنها راه قرار دادن اون هست. تلویزیون شفاف Mi TV LUX، نسخه سفارشی شده ای از MIUI رو برای تلویزیون اجرا می کنه. این رابط کاربری برای بهره مندی از نمایشگر شفاف طراحی شده. همچنین، حالت Always-On برای نمایش تصویر و متن در حالی که تلویزیون در حال استفاده نیست، وجود داره.
تلویزیون شفاف Mi TV LUX OLED از تراشه MediaTek 9650 با پردازش تصویر AI Master Smart Engine برخورداره که بیش از 20 الگوریتم بهینه سازی و بهینه سازی اختصاصی برای 5 سناریوی اصلی ارائه میده. همچنین، این تلویزیون از فناوری صوتی AI Master بهره منده که نوع محتوای در حال پخش رو تشخیص میده و به طور خودکار، حالت صوتی رو متناسب با اون انتخاب می کنه. این دستگاه از Dolby Atmos نیز پشتیبانی می کنه.
مرجع خرید
تکنولوژی صفحه نمایش شفاف، جدید و نو نیست. این فناوری هم در پنل های OLED و هم LCD وجود داشته، اگر چه مورد دوم به دلیل نیاز به نور پس زمینه و شیشه ضخیم تر، چشمگیر به نظر نمی رسه. برند الی جی، یک تلویزیون شفاف رو سال گذشته با وعده تولید شدن به نمایش گذاشت. البته ال جی این کار رو دنبال نکرد و به همین دلیل، تلویزیون شفاف شیائومی MI TV LUX، اولین تلویزیون شفافی هست که به تولید انبوه می رسه. به احتمال زیاد، شیائومی از پنل شفاف ال جی استفاده کنه.
در مورد چگونگی عملکرد این تلویزیون، باید بگیم که پنل OLED شفاف تفاوت چندانی با پنل OLED استاندارد نداره. توجه داشته باشید که این تلویزیون برای افرادی که کیفیت بالای تصویر از هر چیزی براشون مهم تره، شاید گزینه مناسبی نباشه. بسته به نور اتاق، تصویر روی تلویزیون ممکنه از زوایای مختلف تحت تأثیر قرار بگیره. بنابراین قرار دادن این تلویزیون جلوی پنجره یا در یک اتاق فوق العاده روشن، ایده مناسبی نیست. توجه داشته باشید که تمرکز اصلی در طراحی این تلویزیون بیشتر روی جنبه زیبایی بوده تا کاربردی بودن برای خانواده و علاقمندان به تماشای فیلم.
rick grimes –
۲۵۰ میلیون به هیچ وجه ارزشش رو نداره اگه آدم بخاد تلویزیون گرانقیمت بخره که در هر زمینه ای برترین باشه فقط سونی
Hhhh –
بررسیهای اولیه یک رسانه فعال در این زمینه، نکات منفی بسیاری را آشکار ساخته است. این رسانه تأیید کرده است که تلویزیون Mi TV Lux دریافتی آن دارای چند پیکسل سوختگی بوده و این پیکسلها در محیط شفاف این تلویزیون به سادگی قابل رویت هستند. این تلویزیون 7200 دلاری که یک محصول گران قیمت در نوع خود به شمار میرود، تنها از وضوح FHD پشتیبانی کرده و خبری از رزولوشن 4K در آن نیست.
سومین مشکل این محصول خاص، نرخ بهروزرسانی 120 هرتزی آن است. شیائومی ادعا میکند که Mi TV Lux دارای نرخ بهروزرسانی 120 هرتزی است؛ اما بررسیهای بیشتر نشان میدهد که این نرخ بهروزرسانی تنها از طریق یکی از درگاههای HDMI قابل دسترس است. تلاشها برای استفاده از فرکانس 120 هرتز با استفاده از ویندوز 10 نیز با موانعی روبرو شده است؛ شیائومی حالت بازی یا Game Mode را به تعادل رنگ سفید گرم محدود کرده است.
به نظر میرسد که شیائومی به زمان بیشتری برای ساخت یک تلویزیون شفاف نیاز داشته و بسیاری از اطلاعات آن تنها جنبه تجاری و تبلیغاتی داشته است. همچنین این رسانه تأیید کرده است که مشاهده تلویزیون در یک حالت شفاف و بدون پس زمینه، مشکلاتی را به همراه داشته و بعید است که بسیاری از کاربران از تماشای تلویزیونهای شفاف لذت ببرند.
علی –
سلام من این تلویزیون از نزدیک دیدم چیزی که خیلی تو ذوق می زند پیکسل های درشتی دارد.
عباس –
250میلیون
هادی –
واقعا چه فکری کردید ۲۵۰ تومن برای یه چینی؟ جنگه مگه